T: +31(0)35 523 257 5

Track record

Bakkerij Kruijmer | aankoopbegeleiding

Bakkerij Kruijmer | aankoopbegeleiding

Kruijmer Holding heeft 100% van de aandelen in Bakkerij Kruijmer verworven. Kreston Lentink Corporate Finance heeft Kruijmer Holding begeleid en geadviseerd bij de aankoop van de aandelen in Bakkerij Kruijmer, het due diligence onderzoek uitgevoerd en ondersteund bij het aantrekken van financiering.

Bakkerij Kruijmer, gevestigd in Huizen, is al ruim tachtig jaar een begrip in de regio. De bakkerij staat bekend om haar wikkelkoek en Huizer speculaas. Met de overname wordt de onderneming overgedragen aan de volgende generatie Kruijmer.

Bakker Orthodontie | verkoopbegeleiding

Bakker Orthodontie | verkoopbegeleiding

A.S.W.M.R. Bakker Orthodontie B.V. heeft middels een activa passiva transactie de activiteiten overgedragen aan Orthodontiepraktijk Het Beugelkwartier. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaar van A.S.W.M.R. Bakker Orthodontie B.V. geadviseerd en begeleid bij deze transactie.

 

Welke Groep | verkoopbegeleiding

Welke Groep | verkoopbegeleiding

Aquilum Groep, portfoliobedrijf van Karmijn Kapitaal, heeft 100% van de aandelen in Welke Professionals, Schakel Verzuimmanagement en Ardeon (‘Welke Groep’) verworven. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van de Welke Groep geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen.

De Welke Groep bestaat uit Welke Professionals, Ardeon en Schakel Verzuimmanagement. Welke Professionals is een gecertificeerd specialist in re-integratie en arbeidsmobiliteit. Ardeon is een onafhankelijk specialist op het gebied van arbeidsdeskundige dienstverlening en Schakel Verzuimmanagement is specialist op het gebied van verzuim, re-integratie en arbeidsmobiliteit.

Aquilum Groep bestaat uit Equilar, Medicum Consult, Trans Lion en Solid Sense. Samen ontzorgen zij werkgevers op het gehele palet van duurzame inzetbaarheid. Aquilum Groep verstevigt haar marktpositie op het gebied van duurzame inzetbaarheid door de overname van de Welke Groep.

Science at work | verkoopbegeleiding

Science at work | verkoopbegeleiding

Het Belgische Pauwels Consulting heeft 100% van de aandelen verworven in Science at work. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Science at work geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen van Science at work en de herinvestering in de koopholding.

Na deze overname telt het team van Pauwels Consulting meer dan 1200 experts op het gebied van life sciences, engineering en IT. Pauwels Consulting is opgericht in 1999 en uitgegroeid tot een succesvolle consulting groep actief in België, Nederland, Frankrijk en Zwitserland onder verschillende merken en gespecialiseerde divisies. Samen met 3d Investors deed Pauwels Consulting al 11 overnames in 7 jaar tijd en vervijfvoudigde de omzet van €25 miljoen naar meer dan €120 miljoen.

Science at work is gespecialiseerd in laboratorium en wetenschappelijk personeel. Het verschil met generieke spelers is dat iedereen bij Science at work uit de sector komt waardoor dezelfde taal met de opdrachtgevers gesproken kan worden. Science at work heeft in de wetenschappelijke en laboratorium sector een sterke posities op de Nederlandse en Belgische markt.

Bosveld | aankoopbegeleiding

Bosveld | aankoopbegeleiding

Bosveld heeft 100% van de aandelen verworven in Snijder incasso en gerechtsdeurwaarders.  Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Bosveld begeleid en geadviseerd bij de aankoop van de aandelen in Snijder.

Bosveld is een incasso- en gerechtsdeurwaardersorganisatie die zich richt op strategische samenwerking op het gebied van cashmanagement. Bosveld zet in op behoud van de klantrelatie, geeft doorlopend inzicht in scores en scoreverloop en is gericht op het voortdurend behalen van het optimale resultaat. Met de overname Snijder verstevigt Bosveld zijn positie als één van de grotere autonome incasso- en gerechtsdeurwaarderskantoren in Nederland die landelijk werkt.

Belga | verkoopbegeleiding

Belga | verkoopbegeleiding

Broekhuis heeft 100% van de aandelen verworven in Belga Fietsen. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Belga Fietsen begeleid en geadviseerd bij de verkoop van de aandelen van Belga Fietsen.

De overname van Belga Fietsen door Broekhuis omvat een megastore in Groningen en een high-end race & mountainbike speciaalzaak in Harkstede. Het familiebedrijf is meer dan veertig jaar oud.

Deze overname past volgens de dealerholding in de strategie van Broekhuis om een breed mobiliteitsaanbod te realiseren, waarbij het de ambitie is om verder te groeien in de fietsenbranche.

Robarcko | verkoopbegeleiding

Robarcko | verkoopbegeleiding

De combinatie PSH/ Nordian Capital heeft 100% van de aandelen verworven in Robarcko. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Robarcko geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen van Robarcko.

PSH is een internationale groothandel op het gebied van Startmotoren en Dynamo's. Met vestigingen in Nederland, Frankrijk, Spanje, Polen, Verenigd Koninkrijk, China en Taiwan en vertegenwoordiging vanuit meerdere landen bedient PSH haar klanten wereldwijd.

Robarcko B.V. is tevens een internationale groothandel, gespecialiseerd in startmotoren, alternatoren en de onderdelen ervan. Robarcko is daarnaast gespecialiseerd in testbanken van Autodiagger en Dactem. 

Opticon Benelux | verkoopbegeleiding

Opticon Benelux | verkoopbegeleiding

R.J.D. Opticon Holding B.V. heeft 100% van de aandelen verworven in Opticon Benelux. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaar van Opticon Benelux begeleid en geadviseerd bij de verkoop van de aandelen van Opticon Benelux.

Opticon Benelux heeft zich in 30 jaar ontwikkeld tot dé specialist op het gebied van endoscopen, rioolcamera's en camera-inspectiesystemen voor de industrie.

Camera-inspecties, endoscopie, videoscopie en röntgen wordt toegepast in diverse branches van de industrie. In de luchtvaart, scheepvaart en automobielindustrie maar ook in chemie, petrochemie, offshore en farmacie,

Inspectie met behulp van röntgen wordt toegepast bij kwaliteitsonderzoek van half- of eind fabricaten.

Jeveka | verkoopbegeleiding

Jeveka | verkoopbegeleiding

Het Zwitserse beursgenoteerde Bossard heeft 100% van de aandelen verworven in Jeveka. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Jeveka geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen van Jeveka.

De Bossard Group is een toonaangevende wereldwijde leverancier van productoplossingen en diensten in industriële bevestigings- en montagetechnologie. Meer dan 1 miljoen artikelen en bewezen expertise in technisch advies en voorraadbeheer onderscheiden de Bossard Group. Bossard is opgericht in Zug in 1831.

Jeveka, gevestigd in Almere , is een gerenommeerd technische groothandel in bevestigingsartikelen en gereedschappen en bestaat al sinds 1937. Jeveka heeft 100.000 producten in het assortiment.

Met een eigen productie kunnen zij, naast standaard merken, maatwerk en specials leveren.
Klanten bevinden zich met name in machinebouw waaronder het hightech segment. Hoge standaarden zijn in deze sector een must.

Kinderdagverblijf De Kangoeroe | verkoopbegeleiding

Kinderdagverblijf De Kangoeroe | verkoopbegeleiding

Kidsfoundation heeft 100% van de aandelen verworwen in Kinderdagverblijf De Kangoeroe. Kreston Lentink Coporate Finance heeft de eigenaar van Kinderdagverblijf De Kangoeroe geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen van Kinderdagverblijf De Kangoeroe.

Kinderdagverblijf De Kangoeroe, met twee locaties in Huizen, heeft zich aangesloten bij Partou kinderopvang, die sinds 2020 een organisatie vormt met Smallsteps. Beide labels zijn onderdeel van Kids Foundation. Kids foundation verzorgd dagelijks opvang voor bijna 70.000 kinderen.

 

EE-Accommodations | verkoopbegeleiding

EE-Accommodations | verkoopbegeleiding

Jumeax Investments B.V. heeft 100% van de aandelen verworven in EE-Accomodations en Kafra Housing. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaar van EE-Accomodations begeleid en geadviseerd bij de verkoop van de aandelen van EE-Accomodations en de herinvestering in Jumeax Investments B.V.

EE Accomodations en KAFRA Housing, twee leading organisaties op het gebied van de huisvesting van arbeidsmigranten hebben met deze transactie krachten gebundeld. De beide bedrijven gaan intensief samenwerken om zo de kwaliteit van de dienstverlening verder te verbeteren en de slagkracht te vergroten om nieuwe woonlocaties te kunnen ontwikkelen. Boven de twee bedrijven is een holding geplaatst met de naam Jumeaux; EE Accomodations en KAFRA Housing behouden hun eigen identiteit

Tandartsenpraktijk M.L. van Rooijen | verkoopbegeleiding

Tandartsenpraktijk M.L. van Rooijen | verkoopbegeleiding

Tandheelkundig Centrum Kerkelanden heeft middels een activa passiva transactie het patiënten bestand overgenomen van Tandartsenpraktijk M.L. van Rooijen. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaar van Tandartsenpraktijk M.L. van Rooijen geadviseerd en begeleid bij deze transactie.

HC Partner is de investeerder achter De Tandartsengroep waar Tandheelkundig Centrum Kerkelanden onderdeel van uit maakt. De Tandartsengroep is een toonaangevende consolidator in de Nederlandse mondzorg sector geworden middels een actieve buy-and build-strategie. De overname van het patiëntenbestand van Tandartsenpraktijk M.L. van Rooijen past goed is deze strategie.

Export Partner | aankoopbegeleiding en due diligence

Export Partner | aankoopbegeleiding en due diligence

Export Partner heeft 100% van de aandelen verworven in NEC. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Export Partner begeleid en geadviseerd bij de aankoop van de aandelen in NEC.

Als Nederlands’ grootste exportadviesbureau staat Export Partner al sinds 2002 klaar voor bedrijven die internationaal willen groeien. Van business development tot handelsmissie en van marktonderzoek tot online marketing: met alle expertises in huis is Export Partner partner in internationaal ondernemen.

Met de samenkomst van NEC en Export  Partner wordt nog meer body gegeven aan het dienstenpakket en klantenbestand en breidt EP het dienstenpakket van o.a. business development en account management uit met handelsmissies en beurzen.

 

Filoform | verkoopbegeleiding

Filoform | verkoopbegeleiding

Het Ierse beursgenoteerde CRH heeft 100% van de aandelen verworven in Filoform. Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaren van Filoform geadviseerd en begeleid bij de verkoop van de aandelen van Filiform.

CRH is de grootse onderneming in bouwmaterialen ter wereld, met 71.000 medewerkers op 3.155 locaties in 28 landen.

Filoform, gevestigd in Geldermalsen produceert en levert een breed scala aan kwaliteitsoplossingen, applicaties en producten om te voldoen aan algemene, gespecialiseerde en gespecificeerde eisen van kabel-, glasvezel- en utiliteitsnetwerken.

Home and Garden Pleasure Holding B.V. | aankoopbegeleiding en due diligence

Home and Garden Pleasure Holding B.V. | aankoopbegeleiding en due diligence

Home and Garden Pleasure Holding B.V. heeft 100% van de aandelen verworven in Intratuin Almere B.V.  Kreston Lentink Corporate Finance heeft de eigenaar van Home and Garden Pleasure Holding B.V. begeleid en geadviseerd bij de aankoop van de aandelen in Intratuin Almere B.V.

Intratuin is de grootste aanbieder van groen in Nederland en is ook vertegenwoordigd in België en Duitsland.  Het betreft een soft franchiseformule met 69 vestigingen, waarvan 55 in Nederland, 3 in België en 11 in Duitsland.